Christers sidor:

Söta citronmelissbollar (15 st)

Ingredienser

  • 5 dl cashewnötter
  • Rivet skal från en citron
  • 1/2 msk citronjuice
  • 1 kruka citronmeliss (cirka 2 dl)
  • 4 msk honung
  • En nypa salt

Gör så här

  1. Kör cashewnötterna i matberedaren tills det har blivit en fint mjöl.
  2. Tillsätt rivet citronskal, citronjuice, citronmeliss och en nypa salt och kör igen.
  3. Tillsätt honung och kör tills allt har blandat sig och det går att forma till bollar.

Tips!

Variera citronmeliss med färsk mynta, fräscht och bra för matsmältningen.

---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

12 kommentarer:

  1. om man är allergisk mot nötter, vad ska man ha istället?

    SvaraRadera

test