Ingredienser
- 10 blötlagda soltorkade tomater
- 1/2 dl rapsolja
- 23 körsbärstomater
- 3 dadlar
- 1 krm örtsalt
- 2 krm paprikapulver
- 1 nypa cayennepeppar
- 1/21 vitlöksklyfta
Recept
- Kärna ur dadlarna och strimla de blötlagda tomaterna.
- Mixa alla ingredienser till en slät sås.
- Använd fler körsbärstomater eller mer olja om det går trögt.
Denna totatsås används bland annat till Pontus nötburgare
---
Recept på råkost/raw food från Pontus Kristensson på Greenrom Sverige
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera