Ingredienser
- 1 äpple
- 1 dl purjolök, strimlad
- 1 dl valnötter
- 1dl grönkål eller vitkål eller blandat
- 1 dl caschewnöttter
- 1/2 dl vatten
- 1 kryddmått himalayasalt
Recept
- Riv äpplet, strimla kålen, skär purjolöken i smala bitar.
- Blanda detta i en skål. Mixa cashewnötterna i mixer och häll i vattnet och saltet och mixa.
- Häll cashewgrädden över den rivna blandningen och blanda ihop detta.
- Hacka valnötterna i bitar och blanda ner dem i det övriga strax före servering, för de missfärgar det övriga annars.
Recept från Sudha Carlsson
Åh det här var en underbar sida! Massvis med spännande recept som ändå känns lätta att göra. Hamnar med på bloglovin-listan på en gång :)
SvaraRaderaVälkommen hit ;-)
SvaraRaderaSka dagen till ära (första dagen på nya jobbet) göra denna lilla aptitretare! :)
SvaraRaderaÄlskar rawfood. Har till och med börjat att gilla göra mat, alltid hatat det innan. Men raw är ju så djäkla enkelt och fräsht.
Underbart Lottie! Hoppas du tyckte att det var gott och visst är rawfood enkelt och en underbar kost :-)
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera