Christers sidor:

Pontus nötburgare

Pontus nötburgare. Råkost, rae food, levande föda

Ingredienser

  • 2 tsk tomatsås
  • 2–3 nävar mandel
  • 1/2 dl solrosfrön
  • 1 msk oregano
  • 1 krm smulade steviablad
  • 1/2 dl rapsolja
  • 1 nypa svartpeppar
  • 1 krm örtsalt

Recept

  1. Pulverisera solrosfröna i en mixer tillsammans med salt, stevia, oregano och svartpeppar.
  2. Lägg mandel tomatsås och solrosfröpulvret i en matberedare.
  3. Sätt på häll på oljan medan matberedaren går.
  4. Justera så att konsistensen blir fast och oljig utan att bli kladdig.
  5. Stanna och känn om nödvändigt. När önskad konsistens uppnåtts låt maskinen gå en minut till.
  6. Se till att allt kommer ner, med spatel eller genom att vicka på matberedaren.
  7. Forma burgare eller bollar. Servera med en klick tomatsås och ev. en klick cashewost.

---

Recept på råkost/raw food från Pontus KristenssonGreenrom Sverige

3 kommentarer:

  1. This is really a nice and informative, containing all information and also has a great impact on the new technology. Thanks for sharing it fantastic website, where did u come up with the records on this posting? i am thrilled i discovered it though, unwell be checking returned soon to discover what additional posts you include.
    If you want to learn more about Best stick blender, you can visit now

    SvaraRadera

test