Christers sidor:

Chokoladfudge

Chokoladfudge

Ingredienser

  • 1 msk kokosolja
  • 1,5 msk agave
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2 msk kakao

Gör så här

  1. Smält kokosoljan i ett vattenbad.
  2. Häll i agavesirapen, vaniljpulvret och kakaon och rör Om.
  3. Lägg plastfolie i en liten skål och häll smeten i plastfolien.
  4. Ställ in i kylskåpet tills smeten stelnat.
  5. Ta ut den stelnade fudgen och skär upp i bitar och njut :)
---
Recept på råkost/raw food från Karin Sjöbergbbkajsa.blogspot.se

10 kommentarer:

  1. Det här är så himla gott! Jag kan knappt ens vänta tills smeten stelnar innan jag måste tjuvstarta. Tusen tack för receptet! :-D

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillde receptet :)

    SvaraRadera
  3. Dessa är helt fantastiskt goda och enkla. Till och med mina barn uppskattade dem, fastän de brukar vara skeptiska till raw food :) Tack för att du delar med dig!

    SvaraRadera
  4. Goda, men det blev ingen bra fudgekonsistens på mina. Blev mer som spröda tryfflar.

    SvaraRadera
  5. Såå gott!
    Både jag och unge åt för glatta livet!

    SvaraRadera
  6. Hej. Är raw kakao lika som vanlig kakao?! Och vaniljpulver , kan man köpa det på affären?! Nybörjaren=)

    SvaraRadera
  7. Nybörjare på det här med matlagning och undrar lite över mängden... spontant när jag läser känns det som att det inte blir en så stor sats lr missar jag något?

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

test