Christers sidor:

Choconana Boom Boom (4 stycken)

Choconana Boom Boom

Ingredienser

  • 1/2 dl rå kakao
  • 1/2–1 dl kokosolja
  • 1 msk rå agave
  • 2 st bananer
  • Riven kokos
  • 4 grillspettspinnar

Gör så här

  1. Blanda ned kakaon med agaven och den flytande kokosolja till en len och smått krämig chokladsås.
  2. Dela sedan bananerna på mitten och stick in ett grillspett i vardera änden och förbered en tallrik med bakplåtspapper.
  3. Tag en rundad kniv och bred på chokladen på bananerna och rulla dem sedan i den rivna kokosen.
  4. Lägg de på tallriken med bakplåtspapper och stoppa in i frysen i någon timme tills att bananen och chokladen stelat till.

Tips!

Är kokosoljan i fast form, stoppa burken med olja i ett varmt vattenbad en stund.

---
Recept på råkost/raw food från Amanda Beranartali.qh.se

2 kommentarer:

test