Runda after eight

Ingredienser

  • 5 dl cashewnötter
  • 1/2 dl honung
  • 7 droppar pepparmyntsolja
  • 1/2 dl rå kakao

Gör så här

  1. Kör cashewnötterna till ett fint mjöl.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och kör igen.
  3. Rulla till bollar.
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

8 kommentarer:

  1. Var får man tag i pepparmyntsolja? Jag kollade på ICA, men där hade de bara pepparmyntsarom och jag antar att det inte är riktigt samma sak.

    SvaraRadera
  2. Aha. Tack så mycket! : )

    SvaraRadera
  3. Isabella Schou Granstedt3 december 2010 kl. 11:00

    Jag köpte pepparmyntsolja på Apoteket. Vet inte om den är rå men det är ju bara några droppar..

    Tack för gott recept! Jag tyckte att det blev lite för mintigt för min smak med 7 droppar och nästa gång ska jag börja med färre och smaka mig fram. Lade i några dadlar för att få krämigare konistens och säkert dubbelt så mycket rå kakao... :-) Sedan vände jag bollarna i carob så att de blev ännu finare och inte klibbar ihop. Perfekt gå bort-present i december!

    SvaraRadera
  4. Jättegott med en fantastisk seg konsistens.
    Jag struntade i kakaon, gjorde vita mintbollar (7 droppar olja), som sedan doppades i chokladsås.

    Recept chokladsås:
    1/2 dl smält kokosolja
    2 msk agavesirap
    1/2 dl kakao

    Blanda ihop, doppa och ställ in i frysen.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.