Ingredienser
- 11/22 dl groddad quinoa
- 1 avocado, skuren i bitar
- 1015 minitomater, halverade
- 1 bit salladslök, skivad
- 1 stort knippe/kruka slätbladig persilja
- Färsk mynta, 10 blad eller mer
- Lite olivolja, citron/lime, salt och peppar
Så här gör du
- Blötlägg quinoan cirka en halvtimme.
- Skölj och ställ ur ljuset i 13 dygn.
- Skölj morgon och kväll. Jag brukar själv låta det gå åtminstone 11/2 dygn.
- Blanda alla ingredienser i en skål och smaka av.
Tips!
Jag brukar ha i ganska mycket persilja, eftersom jag älskar sådan, men det går självklart att variera. Försök få tag på en variant som med inte alltför grova blad, för de kan lätt bli sega och lite träiga när man äter så här pass stor mängd.
---
Recept på råkost/raw food från Eanie på eaniegreenie.wordpress.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.