Jayvis Mandallonpaj

Jayvis Mandallonpaj

Ingredienser till botten

  • 2 dl mandel
  • 3 msk honung
  • 1 tsk vaniljpulver

Ingredienser till topplager

  • 2 dl cashewnötter
  • 1/2 dl hallon
  • 4 msk kokosolja
  • 3 msk honung

Ingredienser till dekoration

  • Äpplen
  • Hallon

Så här gör du

  1. Mixa ingredienserna till botten och platta ut det i en pajform eller skål
  2. Mixa ingredienser till topplagret och lägg det uppe på bottenlagret
  3. Dekorera med äpple och hallon
  4. Låt stå i kylen två timmar före servering så blir den ännu godare

Äras den som äras bör

Detta är en utveckling (förbättring) av Erica Palmcrantz underbara Key lime raw pie från nya boken Raw delight

Jayvis Mandallonpaj

---

Recept på råkost/raw food från H C Barregrenwww.bums.nu

3 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.