Fullkornsbagel med cream cheese

Fullkornsbagel med cream cheese

Ingredienser

  • 1 Portobellosvamp

Ingredienser Cream cheese:

  • 0,5 dl kokosolja
  • 0,5 dl tahini
  • 1 pressad citron
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk näringsjäst
  • 1 msk tamarind
  • Lite gräslök
  • 0,5 tsk havssalt

Ingredienser pålägg

  • 1 dl blötlagda pumpa- och solroskärnor
  • En halv liten tomat
  • Färsk basilika
  • Alfalfagroddar
  • Hampafrön

Så här gör du

  1. Använd svampen (utan stjälk) som bulle.
  2. Blanda alla ingredienser för cream cheesen ordentligt så att det inte blir några kokosfettsklumpar.
  3. Bre på som smör och lägg på alla ingredienser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.