Cashewgrädde

Ingredienser

  • 2 dl blödlagda casewnötter (eller 1 dl cashewnötter och 1 dl blötlagd mandel)
  • 1 msk honung
  • 1 moget päron
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 msk mandelmjölk (eller vatten)

Recept

  1. Mixa päron med mandelmjölken
  2. Mixa de övriga ingredienserna

Kommentarer

Det är en fördel men inget tvång om cashewnötterna legat i blöt över natten.

I alla recept där det finns cashewnötter kan du använda pinjennötter (frön från tall) som smakar godare men är dyrare.

Recept från H C Barregrenwww.bums.nu

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.