Hasselgröt

Ingredienser

  • 1 dl hasslenötter (blötlagda)
  • 1 äpple
  • 1 msk russin med cirka 1/2 dl blötläggningsvatten
  • 1 krm kanel

Recept

  1. Tärna äpplet och mixa sedan samtliga ingredienser i mixern.
  2. Lägg hasselnötterna först sen russin och överst (mot knivarna) äpplet.
  3. Kanel och vatten (1/2 dl blötläggningsvatten från russinen) kan passas in var som helst.
  4. Det krävs att du rör och vickar lite på mixern så att allt mixas. Servera med lite kanel över.

---

Recept på råkost/raw food från Pontus KristenssonGreenrom Sverige

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.