CitronCarober (15–20 st)

CitronCarob

Ingredienser

  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl hampafrön
  • 2 dl pumpafrön
  • 2 dl russin
  • 2 msk carob
  • 1 msk zest (rivet skal) från citroner (1-2 st beroende på hur stora de är)
  • Saft från 2 citroner
  • Lite himalayasalt

Gör så här

  1. Mixa allt i matberedare till en jämn smet.
  2. Vill du så kan du mala alla fröna först för det ligger ofta lite hårda skalrester bland hampfröna.
  3. Tillsätt lite vatten om degen blir för torr.
  4. Rulla till bollar eller vad du nu vill.

Tips!

Jag mixade lite kokos ihop med kakaonibs som jag sedan rullade dem i.

---
Recept på raw food från Gitte Liljekvistgittesgreenliving.gili.se

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.