Äpplepaj med cashewgrädde

Äpple paj med cashewgrädde

Ingredienser till degen

  • 4 dl mandlar
  • 1 msk rapsolja eller mandelolja
  • En nypa salt
  • 1 krm muskot
  • 2 tsk kanel
  • 5 färska dadlar
  • 1 msk honung

Fyllningen

  • 1–2 äpplen
  • 1 banan
  • 2 dadlar
  • 1 tsk kanel

Garneingen

  • 1–2 skivade äpplen

Gör så här

  1. Kör mandlar i matberedaren tills det finfördelats.
  2. Tillsätt olja, dadlar, kryddor och salt. Blanda igen.
  3. Tillsätt sedan honung så att du får ihop pajdegen. Tryck ut degen i en pajform.
  4. Kör ingredienserna till fyllningen i matberedaren. Lägg fyllningen på pajdegen.
  5. Garnera med de skivade äpplena. Strö eventuellt över kanel.

Tips!

Avnjut pajen med cashewgrädde

---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.