Bärpaj à la Dahls (4 portioner)

IMG_5810

Ingredienser botten

  • 5 dl valnötter
  • 1 msk honung
  • 8 dadlar
  • 1 dl kokos, riven
  • 2 tsk kanel
  • En nypa salt

Ingredienser fyllning

  • 5 dl hallon och blåbär, färska eller tinade.

Till servering


Gör så här

  1. Finhacka valnötterna i matberedaren.
  2. Tillsätt kokos och kör igen.
  3. Tillsätt honung, färska dadlar, kanel och salt. Kör igen.
  4. Tryck ut degen i pajformen.
  5. Lägg hallon och blåbär på pajbottnen.
  6. Servera med Cashewgrädde.
img_7897
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.