Ingredienser
- Cirka 125 g (en halv paket) fryst bärblandning (goji, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär och röda vinbär)
- 23 kvistar färsk mynta
- 2 dl färskpressad blodapelsinjos
Så här gör du
- Pressa citrusen
- Mixa sedan med de frusna bären och mynta.
Tips
Tänk på att köpa ekologiska citrusfrukter. Det är bland de mest besprutade frukterna man kan få fatt i. Om man skall använda zesten (det allra yttersta, färgglada skalet) är det en ren nödvändighet, men jag känner även så när man skall göra egen juice.
Blodapelsin är verkligen en vintersäsongsfrukt, som givetvis kan bytas ut mog apelsin eller clementin, när det finns i butikerna istället.
Recept från Mikkan på njutmaten.blogspot.com
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera