Ericas Persiljetabouleh (6 port)

Ericas Persiljetabouleh

(Persiljetabouleh är till höger på tallriken)

Ingredienser tabouleh

(Ingredienserna i parentes motsvarar 1 portion)

  • 2 fång slätbladig persilja, finhackad (1 kruka)
  • 2 fång kruspersilja, finhackad (1 kruka)
  • 6 tomater, i små tärningar (2 tomater)
  • 1–1/2 avokado, tärnad (1/2 avokado)
  • 2 rödlökar, finhackade, gärna färsk knipplök (1 liten rödlök)
  • Mandelmjöl, ca 1 dl mandlar som är mixade (3 msk mandelmjöl eller hackade mandlar)

Ingredienser på dressingen

  • juicen från en pressad citron
  • ca 1/2 dl olivolja
  • en nypa salt

Recept

  1. Skölj persilja noggrant.
  2. Blanda den finhackade persiljan med resterande ingredienser.
  3. Häll över dressing och låt stå en stund för att låta dressingen sjunka in.

---

Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.