Ingredienser
- 1 blomkålshuvud
 - 2 tomater
 - 10 cm gurka
 - 1/2 röd paprika
 - 1/2 kruka mynta
 - 1/2 kruka koriander
 - 1/2 kruka basilika
 - 1/2 dl gräslök
 - 10 svarta oliver, med kärnor
 - 1/2 ask solrosskott, cirka 45 gram
 - 1 msk olivolja
 - 1/2 msk limejuice
 
Gör så här
- Dela blomkålshuvudet i större bitar som du sedan kör till en couscousliknande konsistens i matberedaren.
 - Skär tomat, gurka och paprika i bitar.
 - Hacka kryddorna.
 - Lägg allt i en skål och vänd ned oliver och solrosskott.
 - Ringla över oljan och pressa över lime.
 
Tips!
Detta en av mina absoluta favoriter ur min bok ”Raw food – ett lättare liv på 3 veckor”.
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på www.rawfoodbyerica.se
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera