Grekisk blomkål (2 port)

Grekisk blomkal_877

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud
  • 2 tomater
  • 10 cm gurka
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 kruka mynta
  • 1/2 kruka koriander
  • 1/2 kruka basilika
  • 1/2 dl gräslök
  • 10 svarta oliver, med kärnor
  • 1/2 ask solrosskott, cirka 45 gram
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 msk limejuice

Gör så här

  1. Dela blomkålshuvudet i större bitar som du sedan kör till en couscousliknande konsistens i matberedaren.
  2. Skär tomat, gurka och paprika i bitar.
  3. Hacka kryddorna.
  4. Lägg allt i en skål och vänd ned oliver och solrosskott.
  5. Ringla över oljan och pressa över lime.

Tips!

Detta en av mina absoluta favoriter ur min bok ”Raw food – ett lättare liv på 3 veckor”.

---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.