Ingredienser tårtbotten
- 2 dl valnötter eller pecannötter
- 2 dl cashewnötter
- 4–5 färska dadlar
- 6–7 skivor torkad mango
Gör tårtbotten
- Finhacka valnötter eller pecannötter med cashewnötter.
- Mixa dadlarna och mangoskivorna som blötlagts en stund innan.
- Tryck ut degen i en form med diametern cirka 20 cm.
Ingredienser mangokrämen
- 2 dl cashewnötter
- 2 färsk mango
- En halv banan
- Gojibär till garnering
Gör mangokrämen
- Blötlägg cashewnötter en stund och mixa dem med två mogna mango och en halv banan.
- Bred krämen över tårtbottnen.
- Garnera med gojibär
- Ställ i kylen
---
Recept på råkost/raw food från Mårtensson
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.