Jordgubbskräm

Ingredienser

  • 1 mjuk och mogen mango
  • 1 saftig apelsin
  • 225 g frysta jordgubbar
  • Vatten

Gör så här

  1. Skala mangon och frigör fruktköttet från kärnan, lägg i en mixer.
  2. Dela apelsinen och krama ur juicen i samma mixer.
  3. Lägg i de frysta jordgubbarna (också i samma mixer).
  4. Mixa till en slät kräm.
  5. Tillsätt vatten till en liter och mixa en kort stund till.
  6. Viola! Bon apetit!

Tips!

Om du rullar apelsinen under handen mot bänken lite innan du delar den så får du ut mer juice.

Det går att byta ut frysta gubbar till färska. Lägg i lite is istället för att få den härligt kall till varma sommardagar.

---
Recept på råkost/raw food från Pontus KristenssonRawoodmiddagar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.