Christers sidor:

Blomkålscouscous (6-8 portioner)

Ingredienser

  • 2 blomkålshuvuden
  • 8 msk citronjos
  • 2,2 dl olivolja
  • 1 msk plus 1 tsk svartpeppar
  • 3/4 tsk himalayasalt
  • 2 knippor persilja
  • 1 knippa mynta
  • 2 knipper koriander
  • 1 knippe dragon
  • 1 dl oliver

Gör så här

  1. Mixa blomkålen till mjöl i en matberedare
  2. Hacka persiljan, myntan, koriandern och dragonen
  3. Hacka upp oliverna
  4. Mixa allt i en stor skål

Tips!

Jag fick det här receptet av Gabriel & Shanti Cousens då jag gick en kurs hos dem på Ängsbacka 2010. De har bland annat gett ut en bok som heter Rainbow Green Live-Food Cuisine (läs gratis på Google Books).

---

Recept på råkost/raw food från Gabriel & Shanti Cousenswww.treeoflife.nu.
Översatt till svenska av Christer Barregren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

test