Christers sidor:

Granola Frukostflingor

Ingredienser

  • 7-1/2 dl blötlagda och groddade bovetefrön
  • 2-1/2 dl blötlagda och groddade solrosfrön
  • 1/2 tsk malen kanel
  • 1 finhackat äpple
  • 3 msk agavenektar

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål och lägg på en plåt och stoppa in de på torkning, antingen i en dehyrator eller i din egen ugn med öppen ugnslucka.
  2. Sätt temperaturen på ca 46 grader (för ugn 50 grader) och låt torka i 12-24 timmar.
  3. Häll granolaflingorna i en skål tillsammans med russin och färska bär och servera med cashewmölk ovanpå allt.

Tips

Receptet kommer från The The raw pirate gorumet.
---
Recept på råkost/raw food från Amanda Beranartali.qh.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

test