Melonfrukost med nötter och krisp

Melonfrukost med nötter och krisp

Ingredienser

  • Vattenmelon
  • Cantaloupemelon
  • Citronsaft
  • Pistagenötter
  • Citronmeliss
  • Bovetekrisp

Så här gör du

  1. Mängden du behöver per portion beror lite på hur morgonhungrig den som ska äta är. Till 1 portion använder jag ungefär en åttondels mellanstor vattenmelon och motsvarande mängd cantaloup; ungefär 1/2 normalstor.
  2. Skär melonbitarna i tuggvänliga bitar och blanda i en skål.
  3. Häll över cirka 1 msk citronsaft och rör runt.
  4. Hacka en näve pistagenötter och ett par msk färsk citronmeliss och strö dem över melonröran.
  5. Till sist har jag också hällt på en handfull bovetekrisp
  6. Servera och njut.

---

Recept på råkost/raw food från Eanieeaniegreenie.wordpress.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.