Mullbärsgrottor

Mullbärsgrottor

Ingredienser

  • 2 dl groddat och torkat bovete
  • 2 dl mandlar/ mandelmjöl
  • 0,75 dl agave
  • Salt
  • Vanilj
  • En näve blötlagda mullbär

Så här gör du

  1. Mixa alla torra ingredienser i en matberedare till ett tunt mjöl.
  2. Häll därefter i agaven och mixa tills degen formas till en stor sammanhängande boll i matberedaren.
  3. Forma små bollar av degen och platta ut dem.
  4. Mixa de blötlagda mullbären.
  5. Tryck ner degen i mitten på kakorna och placera mullbärssylten där.
  6. Lägg kakorna på en plåt utan bakpapper och kör i torkugn ca 4 timmar.

Tips!

De går alldeles utmärkt att äta utan att torka. Fantastiskt goda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.