Christers sidor:

Erikas cashwegrädde med päron

Ingredienser

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 väl moget päron
  • 2 dl vatten
  • 1/2 vaniljstång eller 1 tsk ekologiskt vaniljpulver
  • Eventuellt 1 msk honung eller agavesirap eller 4 dadlar

Recept cashewgrädde

  1. Mixa cashewnötterna till mjöl.
  2. Späd med hälften av vattnet och mixa igen.
  3. Tillsätt vaniljstång eller vaniljpulver samt päron.
  4. Mixa ner vaniljpulver efter smak.
  5. Smaka av efter hand om det behövs mer vanilj eller mer vatten.

---

Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

6 kommentarer:

  1. Hur länge står sig grädden?

    SvaraRadera
  2. Tre dagar i kylskåp är inga problem.

    SvaraRadera
  3. Høres kjempegodt ut. Går det fint å lage denne uten pære?

    SvaraRadera
  4. Ja visst kan man det. Det är vanligare att man gör den utan päron än med, faktiskt. Päron gör den lita sötare och lyxigare, men det går bra utan eller kanske ersatt med t.ex. agavesirap.

    SvaraRadera
  5. När jag gör grädden ser den ut som cement, vad gör jag för fel? (Den smakar gott men misstänksamma icke-rawgäster är inte övertygade)

    SvaraRadera
  6. Very good post to remember that these emails are still circulating, in addition to the advice you indicate, they are always very useful to take into account, in principle for all Internet users, but mainly for the less experienced, or seniors who are discovering the Internet and out of ignorance or fear of having their email account closed, agree to include their data, with the disastrous consequences.
    If you want to learn more about 10 Best Vitamix Blender Reviews, Rating, Pros, Cons & Guide in 2019 you can visit now

    SvaraRadera

test