Christers sidor:

Mandelgrädde

Ingredienser

  • 1 dl mandlar
  • Ekologiskt vaniljpulver eller frön från vaniljstång
  • 1/2 msk agavesirap
  • 1/2 dl vatten

Gör så här

  1. Mixa ihop allt till en slät konsistens.

Tips!

Används bland annat i Strawberries with Melontoffee & Cream

---
Recept på råkost/raw food från Mollywww.apieceofraw.blogspot.com

4 kommentarer:

  1. Tips: Mandelgrädde tycker jag blir ännu godare om man har blötlagt mandeln över natten/minst 8 - 12 timmar. Enligt Raw Food aktiverar man också näringen när man groddar/blötlägger på det här viset så näringen blir mer lättupptagligt!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Hur länge skall jag köra mixern för att få det till en slät konsistens?

    Tacksam för svar!

    SvaraRadera
  3. Man behöver göra större sats för att det ska bli en grädde/smet, iaf om man använder matbetredare

    SvaraRadera

test