Grönkålschips

Ingredienser

  • 2 liter grönkål, strimlad
  • 2–4 msk olivolja
  • juice från en halv citron
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Massera in olivolja, salt och citron i kålen, så den blir mjuk.
  2. Sprid ut jämt över plåtar. Torka i torkugn cirka 12 timmar.
  3. Använder du en "vanlig" ugn förkortas tiden cirka 1–2 timmar.
  4. Då chipsen är krispiga är de klara.
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

3 kommentarer:

  1. Hej vid tork i varmluftsugn ,vilket gradantal bör man då ha?mvh Helene K Zouri@bredband.net

    SvaraRadera
  2. Undrar precis samma sak som Helene. Vilken temperatur ska man ha på vanlig ugn?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.