Ingredienser
- 2 dl linfrön
- 4 dl vatten
- 7 skogschampinjoner
- 3 tomater
- 4 soltorkade tomater
- Torkad basilika
- Torkad oregano
- 0,5 dl olivolja
- Svartpeppar
- Himalayasalt
- 1 dl cashew
- 1 msk näringsjäst
- Salt
- vitpeppar
- Torkad oregano
Så här gör du
- Lägg linfrön i blöt en liten stund (eller tills det bildat en slemmig smet).
- Sprid ut smeten på ett torkpapper och torka i 14 timmar.
- Under tiden, skiva svampen och tillbered tomatsåsen och cashewosten.
- Kör tomat, soltorkade tomater, olivolja och kryddor i mixer.
- Skölj av mixern och kör cashew med vatten, näringsjäst och smaka av med salt och vitpeppar.
- Vänd pizzan upp och ned och ta av torkpappret.
- Sprid ut tomatsåsen över pizzan, lägg champinjonerna på och spid cashewosten överst.
- Toppa av med massvis med torkad oregano.
- Låt torka ca 5 timmar.
Recept från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Guuu de ser ju ut som "vanlig" pizza!!! Måste göra denna alltså : )
SvaraRadera