Ingredienser
- 1 dl pinjenötter
- 4 morötter
- 3 selleristjälkar
- 1 näve alfalfagroddar
- 0,5 citronjuice
- 1 msk Kelp
- 1 msk vit miso (ej rå)
- 1 msk honung/ agave
- Massvis med färsk och torkad Rosmarin
- Shoyu
- Lökpulver
- Svartpeppar
- Cayennepeppar
Så här gör du
- Mixa nötter, morötter och kryddor och blanda i den finskivade sellerin och groddarna.
- Sleva i en skål och släng ner den på en tallrik så att den ser snygg ut.
- Sen kan man putsa till den lite med krossat linfrö.
- Servera med grönt, äpple och rå tartarsås.
Recept från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.