Ingredienser
- 1 Portobellosvamp
Ingredienser Cream cheese:
- 0,5 dl kokosolja
- 0,5 dl tahini
- 1 pressad citron
- 1 vitlöksklyfta
- 2 msk näringsjäst
- 1 msk tamarind
- Lite gräslök
- 0,5 tsk havssalt
Ingredienser pålägg
- 1 dl blötlagda pumpa- och solroskärnor
- En halv liten tomat
- Färsk basilika
- Alfalfagroddar
- Hampafrön
Så här gör du
- Använd svampen (utan stjälk) som bulle.
- Blanda alla ingredienser för cream cheesen ordentligt så att det inte blir några kokosfettsklumpar.
- Bre på som smör och lägg på alla ingredienser.
Recept från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.