Hallonremmar:
- 500 gram hallon (frysta eller färska)
- 2 bananer
- 20 dadlar
Ananasremmar:
- 1 färsk ananas
- 2 bananer
- 12 dadlar
Gör så här
- Mixa till en slät smet, bred ut på non-stick papper i ett minst 0,5 cm tjockt lager.
- Ställ in i ugn på max 50 grader med luckan på glänt i ca. 8-10 timmar.
- Vänd plattan när den är vändbar och torka andra sidan.
- Klipp remmar när den är torr och förvara gärna hoprullad mellan två non-stick papper.
---
Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving.gili.se
Behöver prova det här.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera