Ingredienser
- 1 blomkålshuvud
- 2 tomater
- 10 cm gurka
- 1/2 röd paprika
- 1/2 kruka mynta
- 1/2 kruka koriander
- 1/2 kruka basilika
- 1/2 dl gräslök
- 10 svarta oliver, med kärnor
- 1/2 ask solrosskott, cirka 45 gram
- 1 msk olivolja
- 1/2 msk limejuice
Gör så här
- Dela blomkålshuvudet i större bitar som du sedan kör till en couscousliknande konsistens i matberedaren.
- Skär tomat, gurka och paprika i bitar.
- Hacka kryddorna.
- Lägg allt i en skål och vänd ned oliver och solrosskott.
- Ringla över oljan och pressa över lime.
Tips!
Detta en av mina absoluta favoriter ur min bok ”Raw food – ett lättare liv på 3 veckor”.
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på www.rawfoodbyerica.se
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera