Ingredienser
- 1 dl eko kokosolja från Holistic
- 1 dl kakaopulver
- 2 msk eko honung
- Några frysta hallon
Gör så här
- Häll burken med kokosolja under rinnande varmt vatten en liten stund så att oljan blir lite lösare.
- Mät upp olja, kakao och honung i en bunke, blanda ordentligt.
- Häll sedan ut chokladsmeten på bakplåtspapper.
- Lägg några frysta hallon och sätt i kylen några minuter innan servering.
- Chokladen blir mjuk i rumstemperatur, så servera med detsamma.
Tips!
Forskare vid Lunds universitet har kunnat visa att det förutom viktiga mineraler och vitaminer även finns nyttiga mjölksyrebakterier i honung. Källa: Sveriges radio
---
Recept på råkost/raw food från Ann Wering på www.matblogg.se
Vad gott det ser ut!!! :)
SvaraRaderaDet ÄR gott!! T.o.m. mina killarna gillade det. Det räcker med en liten bit, hade den i frysen en stund istället för kylskåpet.
SvaraRaderaHärligt :-)
SvaraRaderaVad roligt att ni gillar kakan!Ja, det är nog ännu bättre att ha den i frysen en stund :)!
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera