Ingredienser
- 2 och 1/2 dl kakaosmör, grovhackad
- 3 dl valnötter
- 1 och 1/2 dl skalade hampafrön
- 6 msk gojibär
- 4 msk kakao
- 1 och 1/2 msk agavesirap
- 2 tsk ekologiskt vaniljpulver
- En nypa salt
Gör så här
- Smält kakaosmöret i ett ljummet vattenbad.
- Grovhacka valnötterna i en matberedare eller med en kniv.
- Blanda valnötter, hampafrön, gojibär, kakaopulver, salt och vaniiljpulver i en skål.
- Häll det rinnande kakaosmöret över blandningen.
- Tillsätt agavesirap. Rör runt tills allt blandat sig väl.
- Häll ut i en form med en höjd på cirka 3 centimeter.
- Låt stelna i kylskåpet eller i frysen.
- Skär i kuber och njut.
---
Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på www.rawfoodbyerica.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.