Ingredienser
- 2 dl linsgroddar
- 1/2 gul, röd eller orange paprika
- 1 msk kallpressad rapsolja (kan bytas ut mot annan kallpressad olja)
- 5-10 svarta kalamataoliver, urkärnade
- 1-1,1/2 tsk tamari
Gör så här
- Kör linsgroddarna i matberedaren eller mixer tills de är finfördelade.
- Dela paprikan, ta bort alla kärnor och tärna den. Lägg i paprikabitarna i matberedaren/mixern och kör det tillsammans med linsgroddarna tills det blandat sig.
- Ta ur kärnan i oliverna, skiva oliverna och kör dem en stund i matberedaren/mixern tills allt blandat sig.
- 4. Häll i oljan och tamarin och kör tills allt blandat sig.
Tips!
Passar bra till riven morot, riven zuccini och gröna blad.
---
Recept på råkost/raw food från Mikaela Kayl på rawfoodblogg.bloggspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.