Ingredienser
- 1 dl solrosfrön
- 1 dl hampafrön
- 2 dl pumpafrön
- 2 dl russin
- 2 msk carob
- 1 msk zest (rivet skal) från citroner (1-2 st beroende på hur stora de är)
- Saft från 2 citroner
- Lite himalayasalt
Gör så här
- Mixa allt i matberedare till en jämn smet.
- Vill du så kan du mala alla fröna först för det ligger ofta lite hårda skalrester bland hampfröna.
- Tillsätt lite vatten om degen blir för torr.
- Rulla till bollar eller vad du nu vill.
Tips!
Jag mixade lite kokos ihop med kakaonibs som jag sedan rullade dem i.
---
Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving.gili.se
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera