Ingredienser
- 1,5 dl smält kokosolja
- 1,5 dl kakaopulver
- ca 1 msk sötning (agave/ honung/xylitol)
- 0,5 dl malda gojibär
- 0,5 dl macadamia, hackad
- En liten näve russin (gott med gröna men går bra med vanliga)
- 1 msk acai
- 1 msk suma
- 1 tsk shilajit
Gör så här
- Blanda alla ingredienser utom nötterna i en skål.
- Lägg de hackade nötterna och russinen i en form och häll över chokladsmeten. ställ in i frysen.
- Ta ut efter en halvtimme och skär i bar-storlek.
- Packa in i aluminium för att bära med eller förvara i kyl.
---
Recept på råkost/raw food från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.