Ingredienser
- 1/2 kopp blanding av solsikke (solroskärnor), oliven og rapsolje, ca 50% rapsolje.
- 1/2 kopp blanding av mesquite og kakaopulver. Mest kakaopulver.
- Litt salt
- Honning etter smak
- Litt vaniljeekstrakt
Gör så här
- Bland alt sammen i en liten bolle.
- Blandingen skal være tjukk og nesten som en deig.
- Man må smake og justere ettersom man liker forskjellig.
- Fordel blanding i fine silikonformer til sjokolade.
- La stå fryseren i minst en time.
Tips!
Bare rapsolje går helt greit men da smaker det veldig rapsolje. Hensikten med denne oppskriften er at man ikke bruker kokosolje eller kakaosmør. Disse oljene inneholder mettet fett, og for noen virker det negativt på kroppen uansett rå eller ikke. Så dette er da et fint alternativ som jeg lager ofte :) Det kan være lurt for alle å bytte litt på oljer iblandt!
---
Recept på råkost/raw food från Hel Svinddal
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.