Ingredienser
- 1 dl mandlar
- Ekologiskt vaniljpulver eller frön från vaniljstång
- 1/2 msk agavesirap
- 1/2 dl vatten
Gör så här
- Mixa ihop allt till en slät konsistens.
Tips!
Används bland annat i Strawberries with Melontoffee & Cream
---
Recept på råkost/raw food från Molly på www.apieceofraw.blogspot.com
Tips: Mandelgrädde tycker jag blir ännu godare om man har blötlagt mandeln över natten/minst 8 - 12 timmar. Enligt Raw Food aktiverar man också näringen när man groddar/blötlägger på det här viset så näringen blir mer lättupptagligt!
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaHur länge skall jag köra mixern för att få det till en slät konsistens?
Tacksam för svar!
30-45 sekunder ungefär.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera