Ingredienser
- 2 blomkålshuvuden
- 8 msk citronjos
- 2,2 dl olivolja
- 1 msk plus 1 tsk svartpeppar
- 3/4 tsk himalayasalt
- 2 knippor persilja
- 1 knippa mynta
- 2 knipper koriander
- 1 knippe dragon
- 1 dl oliver
Gör så här
- Mixa blomkålen till mjöl i en matberedare
- Hacka persiljan, myntan, koriandern och dragonen
- Hacka upp oliverna
- Mixa allt i en stor skål
Tips!
Jag fick det här receptet av Gabriel & Shanti Cousens då jag gick en kurs hos dem på Ängsbacka 2010. De har bland annat gett ut en bok som heter Rainbow Green Live-Food Cuisine (läs gratis på Google Books).
---
Recept på råkost/raw food från Gabriel & Shanti Cousens på www.treeoflife.nu.
Översatt till svenska av Christer Barregren
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.