Ingredienser
- 0,5 dl hackade mandlar
- 0,5 dl hackade hasselnötter
- 1 liten näve gröna russin
- 4-5 jättesega dadlar
- 0,5 dl kakao
- 1 dl mandelmjöl
- Kanel
- Kardemumma
- Ingefära
- Nejlika
- Muskot
- Salt
- 1 dl agave (jag använde yacon men den är ju lite dyrare så man måste inte använda den)
Tillbehör
- 1 banan
- Så mycket frysta björnbär som du orkar proppa ner
- Casewgrädde (cashew, vatten + 1 tsk honung)
Så här gör du
- Rör ihop allt.
- Torka i torkugn ca 4-5 timmar.
- Servera med hackad banan, frysta bär och cashewgrädde.
- Hacka allt i skålen innan avnjutning.
---
Recept på råkost/raw food från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.