Ingredienser
- 2 dl groddat och torkat bovete
- 2 dl mandlar/ mandelmjöl
- 0,75 dl agave
- Salt
- Vanilj
- En näve blötlagda mullbär
Så här gör du
- Mixa alla torra ingredienser i en matberedare till ett tunt mjöl.
- Häll därefter i agaven och mixa tills degen formas till en stor sammanhängande boll i matberedaren.
- Forma små bollar av degen och platta ut dem.
- Mixa de blötlagda mullbären.
- Tryck ner degen i mitten på kakorna och placera mullbärssylten där.
- Lägg kakorna på en plåt utan bakpapper och kör i torkugn ca 4 timmar.
Tips!
De går alldeles utmärkt att äta utan att torka. Fantastiskt goda!
Recept från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa.blogspot.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.