Ingredienser
- 4 dl morotsjuice
- 1 dl små broccolibuketter
- 1/2 finhackad rödlök
- 1 majskolv
- 1 tsk himalayasalt
- Några stänk grön tabasco
- 1 msk finhackad persilja
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1 tsk tamari
- 1/2 tsk lantbuljong
- Lite olivolja
Gör så här
- Dela broccolin i små buketter och massera en stund med olivolja tills de mjuknar, häll över salt och låt stå en stund.
- Skär bort majsen från kolven.
- Blanda allt i en kastrull och smaka av.
- Spara lite av persiljan till att strö över.
- Värm soppan sakta till cirka 40 grader.
---
Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving.gili.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.